+373 22 29-48-10
+373 69 28-28-22
Moldova,Chișinau
Sistemul de monitorizare GPS

Software-ul oferă vaste oportunități pentru monitorizarea prin satelit atât pentru companii, cât și pentru persoane private. Programul este caracterizat printr-o interfață Web prietenoasă, accesibilă de pe calculator și dispozitive mobile, în plus este dotat cu aplicații mobile speciale.

Supravegherea on-line
Urmărirea obiectelor în timp real se efectuează de pe calculatore sau de pe dispozitivul mobil. Acest fapt nu necesită instalarea unor soft-uri speciale nici pe calculator, nici pe serverul organizației. Este suficient să executați intrarea în interfața Web prin browser, utilizând login-ul și parola.

Locația exactă după GPS/GLONASS

Semnalele de navigație  prin satelit asigură cea mai mare precizie a locației, a vitezei și direcției de circulație. Informațiile actuale și exacte fac posibil controlul on-line al obiectelor și vizualizarea istoricului detaliat al călătoriilor.
Determinarea aproximativă a locației după semnalul GSM Atunci când recepționarea semnalelor navigației prin satelit este dificilă, ca de exemplu în cazul urmăririi mărfurilor în containere de metal, în caz de furt de automobil etc., sistemul permite determinarea aproximativă a locației după semnalul GSM și amplasarea celor mai apropiate stații de bază pentru telefonia mobilă. În practică, precizia acestei metode constituie de la câteva zeci până la câteva sute de metri. Această informație este suficientă pentru o serie de sarcini și de neînlocuit în situații de urgență.

Informațiile actuale și telemetria

Pe lângă parametrii de circulație, Dvs. puteți vedea în timp real informațiile de pe senzorii și sistemele de bord ale automobilului. Dirijați de la distanță blocajul motorului cu ajutorul încălzitorului de pre-pornire, al modulului de autolansare și altor sisteme. Toată informația se află pe panoul de widget-uri, al cărui aspect Dvs. îl puteți seta potrivit preferințelor personale
Hărți detaliate
  Sistemul de monitorizare TEHOS oferă cea mai vastă alegere de hărți ale Moldovei și ale lumii. Hărțile sunt licențiate: Dvs. le utilizați în mod legal, fără necesitatea de a plăti suplimentar.

Detaliere până la casă

Selecția din 10 hărți cu străzi și cu imagini filmate prin satelit asigură o acoperire cartografică ideală în orice colțișor al Moldovei și altor țări ale lumii. Hărțile se resetează „din zbor” cu un singur click. În caz că una dintre hărți nu oferă detalii suficiente, cu siguranță veți găsi o altă hartă adaptată necesităților dumneavoastră.

Trasarea rutelor și ambuteiajelor de pe drumuri

Trasați rute optime între oricare număr de puncte planificate de a fi vizitate. Rutele se realizează atât în interiorul orașelor, cât și între localități.  În același timp se iau în calcul restricțiile la regulile de circulație și algoritmul de optimizare selectat (cea mai scurtă rută, cu un număr minim de cotituri etc.). Afișarea ambuteiajelor permite economisirea timpului. Funcția de trasare a rutei deseori este asociată cu controlul abaterii de la ruta preconizată.

Căutarea adresei și geocodificarea inversă

Căutarea inteligentă va afișa automat pe hartă adresa care vă interesează, iar dacă informația introdusă este incompletă, atunci va oferi la alegere variantele cele mai apropiate. Adresa locației se include, de asemenea, în notificarea despre evenimente și în rapoartele analitice. Acest fapt permite o orientare ușoară vizavi de locul unde s-a produs evenimentul, unde a început călătoria și unde s-a sfârșit. Informația este completată de coordonatele geografice exacte.

Introducerea obiectelor proprii pe hartă

Creați straturi cartografice proprii, ca de exemplu, cu obiecte ale infrastructurii Dvs. Datele se încarcă suplimentar în format KML cu menținerea unor descrieri și imagini extinse. De asemenea, este posibilă încărcarea suplimentară de hărți pe care Dvs. le-ați creat sau le-ați procurat. Toate informațiile cartografice suplimentare vor fi accesibile pentru vizualizare doar pentru Dvs.
Istoricul călătoriilor

 

Sistemul de monitorizare stochează istoricul detaliat al călătoriilor timp de 18 luni. Dvs. puteți afișa oricând călătoria pe hartă sau puteți construi un raport de deplasări pentru perioada care vă interesează.

Lista călătoriilor

Pentru o vizualizare mai clară, ruta de circulație pentru perioada selectată se împarte în călătorii izolate, separate prin staționări. Totodată, pentru fiecare călătorie se specifică:

 • Adresa, data și ora începutului
 • Adresa, data și ora sfârșitului
 • Lungimea și durata totală
 • Viteza medie

Sistemul permite afișarea listei călătoriilor pentru diferite perioade sau pentru mai multe obiecte supravegheate concomitent (de exemplu, mai multe automobile). Selectarea schemei de colorație a călătoriilor separate permite compararea vizuală a călătoriilor, fără teama de a le confunda. După caz, divizarea în călătorii poate fi deconectată, iar în acest caz sistemul nu va lua în calcul staționările.

Informații detaliate pe sectoarele de călătorie

Făcând click pe orice punct al călătoriei, puteți obține informații detaliate despre parametrii de circulație pe acest sector, precum viteza, timpul și parcursul de la începutul deplasării

Rapoartele despre călătorii

Rapoartele analitice permit obținerea unor informații generalizate sub formă de tabele centralizatoare și orare de activitate.

Notificările despre evenimente
Sistemul TEHOS Monitoring permite controlul unui spectru vast de evenimente, pe baza locației obiectelor supravegheate. Parametrii acestor evenimente și metodele de notificare sunt setați flexibil de către utilizator.
Controlul consumului de combustibil

Obțineți informații exacte, complete și veridice despre consumul efectiv de combustibil și volumul real al alimentărilor. Excludeți deversările, insinuațiile cu bonurile de casă și alte mașinații cu combustibilul din partea șoferilor.

Funcția controlul consumului de combustibil în componența sistemului de monitorizare TEHOS Monitoring oferă toate instrumentele necesare în acest sens. Cu ajutorul acesteia  Dvs. puteți controla: • Alimentările. Data, ora, locul și volumul alimentărilor. • Consumul de combustibil. Consumul total, consumul pentru 100 km/parcurs – pentru orice perioadă setată. • Deversările. Data, ora, locul și volumul deversărilor. • Volumul curent. Informația cu privire la volumul de combustibil curent on-line și pe grafic pentru orice perioadă de timp.

Diferite metode de control

Sistemul permite utilizarea tuturor metodelor moderne pentru măsurarea consumului de combustibil:

 • Sonde speciale de mare precizie ai nivelului de combustibil
 • Citirea datelor din protocolul CAN și OBDII
 • Sonda al nivelului de combustibil conform schemei
 • Debitmetre de combustibil

Pentru vehiculele cu mai multe rezervoare, precum și cele cu rezervoare de mare capacitate, este prevăzută posibilitatea de instalare a mai multor sonde de măsurare. Setarea parametrilor sondelor și a tabelelor de etalonare se efectuează prin intermediul interfeței demonstrative (de obicei, această operațiune este executată de către instalatorul echipamentului).

Parcursul și moto-orele

Parcursul și moto-orele deseori servesc în calitate de parametri de bază care arată cât de activ se utilizează vehiculele.  În multe organizații pe baza acestor indicatori se calculează salariile sau cuantumul compensațiilor pentru utilizarea automobilului personal și al consumului de carburanți și lubrifianți. Sistemul de monitorizare TEHOS Monitoring furnizează rapoarte detaliate și date exacte referitoare la ambii parametri.

Parcursul pentru perioada selectată

Majoritatea modelelor de trackere  GPS au funcția „Podometru GPS” care permite determinarea exactă a distanței parcurse. Pe baza acestei informații, sistemul TEHOS Monitoring afișează parcursul pentru orice perioadă de timp. După caz, se poate specifica programul de lucru – zilele săptămânii și orele de lucru, care vor fi luate în calcul  la întocmirea raportului de parcurs.

Moto-orele pentru perioada selectată

Informația privind durata de funcționare a motorului automobilului se bazează pe înregistrarea exactă a orei de pornire și celei de  oprire a acestuia. Cel mai des, aceasta se efectuează la semnalul „Pornire”, dar este posibilă și utilizarea senzorilor speciali de funcționare a motorului.

Foile de parcurs

Organizațiile pot forma cu ușurință foi de parcurs. Actele primare formalizate de evidență a activității șoferului și autovehiculului se formează printr-un click.

Potrivit legii, foaia de parcurs este un act obligatoriu și necesar contabilului organizației pentru justificarea cheltuielilor de transport, în primul rând, de carburanți și lubrifianți. Un astfel de act trebuie format zilnic, iar forma acestuia conține foarte multe rubrici și ruta de circulație detaliată. Din acest motiv, automatizarea completării acestuia este o sarcină actuală practică.

În sistemul de monitorizare GPS TEHOS Monitoring foile de parcurs pot fi formate automat: pentru orice vehicul ales și pentru orice zi. Actul se întocmește  pe baza datelor informative și a călătoriilor efective ale automobilului.  În particular, acesta conține rubricile:

 • Denumirea organizației, adresa garajului și N.P.P. mecanicului
 • Marca și numărul de înregistrare al automobilului
 • N.P.P. șoferului, numărul și categoria legitimației acestuia
 • Ora de plecare și ora de întoarcere în garaj
 • Marca combustibilului și tipul combustibilului
 • Consumul de combustibil conform normei și cel real
 • Lista călătoriilor: punctele de plecare și de destinație, timpul, lungimea călătoriilor
 • Datele de bilanț pentru tură (timpul, parcursul) și calculul salariului.

Sistemul prevede diverse formate ale foilor de parcurs, de asemenea este posibilă utilizarea foilor de parcurs de format propriu. Actele formate se stochează în formatul fișierelor MS Word.

Cum formăm foaia de parcurs

 • În interfața web a sistemului de monitorizare accesați aplicația „Parcul auto”
 • Selectați automobilul care vă interesează
 • În forma „Parcul auto”stabiliți data necesară, după caz precizați orele de lucru
 • Apăsați butonul „Descarcă”

Dacă sunteți deja utilizator al sistemului de monitorizare TEHOS Monitoring și veți avea întrebări sau sugestii legate de funcția nouă,  vă rugăm să le adresați serviciului nostru de suport.

 

Controlul sarcinilor

Service-ul TEHOS Monitoring ajută în administrarea personalului mobil și a vehiculelor prin controlul sarcinilor. Sistemul conține instrumente comode pentru planificarea sarcinilor, atribuirea acestora colaboratorilor, controlul automat al execuției acestora.

Planificarea sarcinilor

Conducătorul sau dispecerul pot crea sarcini unice sau regulate, dar și importa lista de sarcini din sistemele exterioare. Sarcinile pot fi afișate sub diferite forme – pe hartă, pe o scară provizorie, eșalonat pe colaboratori și sub formă de tabel. Listele de sarcini și foile de parcurs create pot fi imprimate imediat și eliberate colaboratorilor.

Supravegherea on-line a activității

Supravegherea intensității activității secției vă permite să țineți situația sub control și să reacționați la situațiile care nu se încadrează în schemă. Dvs. veți fi oricând la curent cu locul aflării și ocupația colaboratorilor, și în plus, veți avea posibilitatea de a transmite o sarcină nouă celui mai apropiat colaborator, și de a monitoriza respectarea orarului de către lucrări.

Verificarea lucrului executat

Rapoartele automate de executare a lucrărilor vă permit să obțineți informații veridice și exacte despre eficiența colaboratorilor mobili.  Dvs. puteți vizualiza istoricul călătoriilor pe hartă, dar și obține un raport clar cu privire la sarcinile executate în termen, cu întârziere sau cele compromise, precum și despre timpul petrecut de colaborator la beneficiari.

Optimizarea activității secției

Controlați nivelul service-ului clientelă, solicitarea efectivă a personalului, comparați productivitatea anumitor colaboratori – sistemul îi oferă conducătorului indicatorii cheie măsurabili.  Datorită evidenței exacte a parcursului și circulației, combustibilului, contabilitatea va putea calcula cheltuielile și compensațiile pentru carburanți și lubrifianți cu precizie maximă.

Analiză date în scop de afaceri

Sistemul de monitorizare TEHOS Monitoring permite o analiză multilaterală a informațiilor despre eficiența activității de muncă a personalului mobil,  a utilizării vehiculelor și transportării mărfurilor.  În acest scop, toate informațiile de navigație și telemetrice, furnizate de dispozitivele GPS/GLONASS, sunt procesate de sistemul de monitorizare și prezentate sub formă demonstrativă:  rapoarte-tabel și grafice.

Tipurile de rapoarte

Pentru o utilizare comodă, rapoartele sunt divizate în grupuri funcționale în funcție de destinația lor principală. Prezentăm mai jos lista acestor grupe și a rapoartelor utilizate cel mai des:

 • Călătorii. Istoricul călătoriilor cu informații detaliate, parcursul, istoricul staționărilor.
 • Geozone. Vizitarea geozonelor, controlul abaterii de la ruta de circulație preconizată.
 • Securitate și pază. Protecția automobilului, evenimente alarmante legate de siguranța personalului și a mărfurilor, declanșarea senzorilor de scoatere de pe obiect și ai accidentelor de circulație.
 • Exploatarea vehiculului. Moto-ore, consumul de combustibil, indicațiile dispozitivelor și datele CAN/OBD2.
 • Calitatea conducerii. Depășiri de viteză, conducere periculoasă și neatentă, consum sporit de carburanți și lubrifianți și uzura vehiculelor.
 • Echipamente exterioare. Funcționarea mecanismelor speciale, indicațiile senzorilor automobilului, de temperatură și umiditate la transportarea mărfurilor.
 • Statutul de funcționare a dispozitivelor GPS. Rapoartele de conexiune GSM, privind încărcătura bateriei de rezervă, deconectarea alimentării exterioare.
 • Alte rapoarte. Rapoarte centralizatoare cu privire la evenimentele de diferite tipuri, mesaje de sistem, solicitări de locație SMS, etc.

Parametri setabili și rapoarte de grup

La solicitarea raportului, utilizatorul poate selecta unul sau mai multe obiecte de supraveghere, perioada pentru care se întocmește raportul, programul de lucru (zilele și orele de lucru), dar și poate stabili parametrii specifici ai raportului.

Rapoarte cu adevărat rapide

Sistemul TEHOS Monitoring se deosebește prin rapoarte cu adevărat rapide. Acest fapt permite formarea cu ușurință a rapoartelor centralizatoare pentru grupuri de obiecte pentru o perioadă îndelungată. Aceasta se obține datorită unei serii de avantaje:

 • Algoritmi optimizați de procesare a informațiilor, inclusiv reprocesarea datelor și calcule distribuite
 • Rapoartele formate recent se stochează în sistem sub formă de date gata și sunt accesibile pentru vizualizare fără calcule repetate
 • Formarea rapoartelor în fundal nu întrerupe activitatea utilizatorului în sistemul de  monitorizare.

Integrarea cu SI corporative

Datorită interfeței de programare deschise (API), datele de pe diferite nivele – atât cele „brute”, cât și cele procesate – sunt accesibile pentru descărcare în aplicații dinafară și pentru sistemele corporative ERP. Geodatele se utilizează cel mai eficient în sistemele de management al relațiilor cu clienții (CRM), lanțurilor de livrări (SCM) și informațiilor corporative (ECM).

Locatorul Web

Dvs. puteți adăuga cu ușurință geoservice-uri utile pe site-ul corporativ propriu, în blog-ul personal sau în aplicația de programare. Plugin-urile interactive pot fi construite în acestea în câteva minute și nu necesită cunoștințe speciale.

Plugin-ul „Locator WEB” formează o fereastră cu hartă pe care sunt afișate obiectele specificate de Dvs. în timp real. Datorită acestei funcții utilizatorii site-ului sau ai aplicației Dvs. pot vedea cu ușurință unde este obiectul în momentul respectiv sau unde a fost anterior. Un exemplu de utilizare relevant este urmărirea participanților la competiții sportive.

„Curier pe hartă” – este un plugin pentru business-utilizare. Acesta le permite clienților companiei Dvs. să controleze procesul de aducere la destinație a comenzii lor chiar pe site-ul corporativ al Dvs. Un exemplu clasic este verificarea aducerii la destinație a pizzei, după numărul comenzii introdus de client sau numărul telefonului propriu.

Cum utilizăm plugin-urile

Adăugarea unui plugin nu necesită cunoștințe în materie de programare. Este suficient să copiați codul HTML din cabinetul personal și să-l inserați în orice loc pe site-ul Dvs. În cabinetul personal, Dvs. puteți stabili parametrii afișării: dimensiunea ferestrei, baza cartografică, culoarea markerelor etc.

Supravegherea de pe mobile
Atunci când vă aflați pe drum sau pe terenul de producție, vă puteți supraveghea în continuare obiectele dacă aveți la îndemână un telefon mobil sau o tabletă.Aplicația mobilă vă permite să monitorizați obiectele, cu ajutorul telefoanelor mobile sau tablete cu sistem de operare iOS și Android.

Interfața Web mobilă

Dacă veți accesa de pe un dispozitiv mobil pagina cu login a sistemului de monitorizare, vi se va propune automat versiunea mobilă a interfeței Web. Interfața Web mobilă a fost optimizată în conformitate cu productivitatea dispozitivelor mobile, dispune de un design adaptat cerințelor telefoanelor și tabletelor, este compatibil cu dirijarea gesturilor și display-urilor de mare rezoluție (Retina). Datorită opțiunii „memorizează-mă” nu va trebui să introduceți login-ul și parola la fiecare accesare.

Capacitățile principale ale interfeței mobile

La necesitate, puteți executa intrarea și în versiunea obișnuită a interfeței Web, dacă productivitatea dispozitivului mobil al Dvs. vă permite să lucrați în confort cu acesta.
 • Vizualizarea istoricului călătoriilor și evenimentelor – prin listă și pe hartă
 • Informații detaliate despre obiectul supravegheat pe panoul informativ de jos
 • Optimizată pentru telefoane și tablete cu ecrane tactile
 • Design reînnoit și productivitate crescută
 • Compatibilitatea cu mai multe limbi
Controlați temperatura în refrigerator
  temperatura
Protecție și securitate

Sistemul TEHOS Monitoring asigură securitatea automobilului, a șoferului și a mărfii prin informarea complexă despre pericole și prin acțiuni preventive automate, inclusiv blocarea motorului. De aceste oportunități beneficiază atât proprietarii privați de automobile, cât și organizațiile, ca de exemplu, agențiile de pază, serviciile de încasări, companiile de închirieri auto.   Sistemul analizează în regim non-stop o mulțime de date telemetrice furnizate de tracker-ele GPS/GLONASS, senzorii și sistemele automobilului. În cazul în care constată vreun pericol, acesta execută informarea unui cerc anumit de persoane și inițiază măsuri de răspuns, cum ar fi blocarea motorului sau declanșarea alarmei.

Protecția antifurt a automobilului, controlul accidentelor de circulație și al calității conducerii

Soluțiile speciale de protecție antifurt a automobilului  pentru proprietarii privați de automobile și pentru companii de închirieri auto înregistrează diferite situații neîncadrate în scheme, informându-l pe deținător prin telefon despre pericole precum:

 • Declanșarea sistemului de semnalizare auto
 • Evacuarea automobilului
 • Ieșirea în afara teritoriului specificat
 • Retragerea acumulatorului automobilului
 • Tentativa de bruiaj GSM
 • Retragerea dispozitivului de pază
 • Declanșarea senzorului de accident
 • Manieră de deplasare agresivă
 • și multe altele.

Sistemul permite, de asemenea, activarea de la distanță a blocajului pornirii motorului sau conectarea alarmei.

Butonul de alarmă pentru conducătorul auto

În caz de pericol, șoferul poate transmite semnalul de alarmă, apăsând butonul special. Mesajul va fi adresat imediat contactelor specificate prin SMS, E-mail sau afișat pe ecranul dispecerului. În acesta va fi inclusă informația despre locația (adresa și coordonatele) și ora evenimentului.

Controlul deschiderii mărfii

Cu ajutorul unor senzori speciali, sistemul înregistrează unde și când a fost deschis compartimentul pentru marfă al automobilului sau containerul. Informația respectivă se afișează imediat pe ecranul dispecerului, se dublează  prin SMS și E-mail, se consemnează în registrul electronic.

Pentru urmărirea mărfurilor transportate la distanțe mari și pe o perioadă îndelungată, sistemul de monitorizare oferă oportunități de setare de la distanță a parametrilor regimurilor de interval pentru urmărire și dirijarea conservării energiei farurilor GPS specializate pentru mărfuri, containere, remorci.

Monitorizare situațională

Pentru centrele de dispecerat și serviciile de securitate, în cadrul sistemului de monitorizare există o aplicație specială. Aceasta permite controlul în timp real al unui cerc anumit de evenimente alarmante în privința dispozitivelor supravegheate. Pe un ecran separat cu hartă se afișează mesajele care sunt actuale la momentul curent sau care îndeplinesc criteriul prestabilit.

Controlul rutei

Stabiliți ruta de circulație și distanța de abatere admisibilă, astfel încât sistemul de monitorizare să urmărească automat executarea sarcinii. Informația privind începutul deplasării și abaterea de la aceasta va fi introdusă în registrul electronic. După caz, pot fi setate notificările care vor fi afișate pe ecran și dublate prin  E-mail și SMS.

Trasarea automată a rutei

Stabiliți punctele de plecare și cele de destinație, precum și punctele intermediare ale rutei și sistemul va trasa automat ruta recomandabilă. Ruta poate fi trasată atât într-un oraș, cât și între localități, luând în calcul restricțiile la regulile de circulație și ambuteiajele; puteți alege algoritmul de calcul al rutei optime.

Descărcarea datelor de pe tahograf
Platforma de monitorizare TEHOS vă permite să primiți fișiere ddd de la tahografe și carduri. Fișierele sunt trimise la e-mailurile specificate și stocate în arhiva destinatarului. Alte date ale fișierelor ddd sunt utilizate la efectuarea controalelor:
 • să monitorizeze respectarea regimului de lucru și odihnă de către șoferi
 • pentru a detecta încălcările în timpul funcționării tahografului
Perioada de păstrare a fișierelor ddd și frecvența primirii acestora sunt determinate de regulile de utilizare a tahografelor. De exemplu, în Rusia și țările europene, fișierele ddd sunt descărcate o dată în 28 de zile de la cardul șoferului, la fiecare 90 de zile de la tahograf și depozitate timp de 1 an. Puteți primi fișiere ddd în două moduri:
 • automat, conform programului
 • manual, la cerere
În unele țări, este posibilă stocarea fișierelor ddd fără a specifica datele proprietarului companiei. În aceste scopuri, este posibil să descărcați un fișier ddd incomplet.

Configurarea preluării fișierului ddd

Pentru a obține fișierele ddd la e-mail, trebuie să setați setările necesare în „Device Management”:
 • specificați numărul cardului companiei și selectați perioada de trimitere automată
 • Specificați adresa de e-mail la care vor fi trimise fișierele. Pot exista mai multe adrese
Pentru a trimite manual fișiere ddd la cerere, faceți clic pe butonul Descărcare :
Obținerea fișierelor ddd durează 5-10 minute. După finalizarea acestuia, la adresele de e-mail fișierele ddd atașate vor fi trimise.
Alte oportunități

Sistemul de monitorizare prin satelit TEHOS Monitoring are o serie de alte oportunități. Pentru informații mai detaliate, solicitați-i managerului o prezentare personală.

 • Interfață Web cu fereastră
 • Retransmiterea datelor către serverele exterioare
 • Integrarea cu sistemele informatice prin API

Interfața Web cu fereastră

Interfața de utilizator a sistemului TEHOS Monitoring poate fi prezentată ca un birou de lucru pe care se lansează aplicațiile necesare utilizatorului. Aceasta se aseamănă foarte mult cu situația în care ați lansa aplicații în sisteme operaționale cu fereastră Windows sau MacOS. Utilizatorul însuși lansează aplicațiile necesare în funcție de datele cu care va lucra și de forma în care acestea urmează a fi prezentate.  Totodată,  este posibil de dirijat cu dimensiunea și amplasarea ferestrei, dar și cu lista de obiecte supravegheate, legate de aceasta.

Retransmiterea datelor către serverele exterioare

Retransmiterea datelor reprezintă redirecționarea datelor furnizate de tracker-ele GPS/GLONASS de pe serverul  TEHOS Monitoring pe serverele din exterior, indicate de utilizator. Drept exemplu pot servi serverele logistice ale sistemului IT. O astfel de retransmitere se efectuează în timp real, adică fără întârzieri, chiar în momentul recepționării acestora. Datele se retransmit conform unui protocol (format) anumit de transmitere a datelor,  pe adresa și la portul specificate de utilizator, cu sau fără utilizarea autorizației. Dirijarea retransmițătoarelor și a legării dispozitivelor de acestea se execută extrem de simplu – prin intermediul widget-ului „Retransmitere” din aplicația WEB „Dirijarea dispozitivelor”.

Integrarea cu sistemele informatice exterioare prin API

Datorită interfeței de programare deschise (API) datele de pe diferite nivele – atât cele „brute”, cât și cele procesate – sunt accesibile pentru descărcare în aplicații dinafară și pentru sistemele corporative ERP. Geodatele se utilizează cel mai eficient în sistemele de management al relațiilor cu clienții (CRM), al lanțurilor de livrări (SCM) și al informațiilor corporative (ECM).

 

fun