+373 22 29-48-10
+373 69 28-28-22
Moldova,Chișinau

Sistemul GPS/GLONASS TEHOS Monitoring

Bucurați-vă de interfața care este o combinație perfectă între flexibilitate, operativitate și utilizare simplă. Obțineți instrumentele și informațiile de care aveți nevoie, atât prin intermediului calculatorului, cât și cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Supravegherea On-line

Urmărirea obiectelor în timp real se efectuează cu ajutorul calculatorului sau dispozitivului mobil. Acest fapt nu necesită instalarea unor programe speciale nici pe calculator, nici pe serverul organizației.  Este suficient să executați intrarea în interfața Web prin browser,  introducând login-ul și parola.

Locația exactă după GPS/GLONASS

Semnalele de navigație  prin satelit asigură cea mai mare precizie a locației, vitezei și direcției de circulație. Informațiile actuale și exacte fac posibil controlul on-line al obiectelor și vizualizarea istoricului detaliat al călătoriilor.

Informațiile Actuale și Telemetria

Pe lângă parametrii de circulație, Dvs. puteți vedea în timp real informațiile de pe senzorii și sistemele de bord ale automobilului. Dirijați de la distanță oprirea motorului și a altor sisteme. Toată informația se află pe panoul de widget-uri, al cărui aspect Dvs. îl puteți seta conform preferințelor personale.

gps_monitoring_desktopnablydenie online3

Istoricul Călătoriilor

Sistemul de monitorizare stochează istoricul detaliat al călătoriilor timp de 18 sau 36 luni. Dvs. puteți afișa oricând călătoria pe hartă sau puteți realiza un raport de deplasări pentru perioada care vă interesează.

Lista Călătoriilor

Pentru o vizualizare cât mai clară, întregul itinerar al circulației pentru perioada selectată se împarte în călătorii izolate, separate prin staționări. Totodată, pentru fiecare călătorie se specifică adresa, data, ora începutului și ora sfârșitului, lungimea și durata totală, viteza medie. Sistemul face posibilă afișarea listei călătoriilor pentru diferite perioade sau pentru mai multe obiecte de monitorizare selectate concomitent. Selectarea schemei de colorație pentru călătorii separate permite compararea vizuală a călătoriilor, fără riscul de a le confunda.

Informații Detaliate

Făcând click pe orice punct al călătoriei, obțineți informații suplimentare cu privire la parametrii de circulație de pe acest sector, precum viteza, timpul și parcursul de la începutul circulației.

GPS_history

Controlul Consumului de Combustibil

Obțineți informații exacte, complete și veridice despre consumul efectiv de combustibil și volumul real al alimentărilor. Excludeți deversările, insinuațiile cu bonurile de casă și alte manipulări cu combustibilul din partea șoferilor. Funcția controlul consumului de combustibil în componența sistemului de monitorizare TEHOS Monitoring oferă toate instrumentele necesare în acest sens.

Cu ajutorul acesteia, Dvs. puteți controla:
• Alimentările. Data, ora, locul și volumul alimentărilor.
• Consumul total, consumul pentru 100 km/parcurs – pentru orice perioadă setată.
• Deversările Data, ora, locul și volumul deversărilor.
• Informația cu privire la volumul de combustibil curent pentru orice perioadă de timp.
• Utilizarea unor senzori speciali, digitali și analogici, ai nivelului de combustibil.

Pentru vehiculele cu mai multe rezervoare, dar și cele cu rezervoare de mare capacitate, este prevăzută  opțiunea de instalare a mai multor senzori de măsurat. Setarea parametrilor senzorilor  și tabelelor de etalonare se efectuează prin intermediul unei interfețe demonstrative (de obicei, această operațiune este executată de instalatorul echipamentului).

Aflați instantaneu despre scurgerile,alimentarile de combustibil

Adesea, pentru a opri furtul de combustibil, trebuie să reacționați imediat la situație – de exemplu, sunind conducătorul auto sau ajungeți la fața locului. Notificările instant vor ajuta să facă față acestei sarcini. De îndată ce nivelul combustibilului din rezervor scade brusc, sistemul de monitorizare va trimite imediat o notificare a incidentului către telefonul smartphone al managerului, e-mail sau al interfata WEB. În plus, vedeti exact locul în care se întâmplă acest lucru.

Analiză Date în scop de Afacere

Sistemul de monitorizare TEHOS Monitoring permite de a efectua o analiză multilaterală a informațiilor vizavi de eficiența activității de muncă a personalului mobil,  a utilizării vehiculelor și transportării mărfurilor.  În acest scop, toate informațiile de navigație și telemetrice furnizate de dispozitivele GPS / GLONASS / GPRS, sunt procesate de sistemul de monitorizare și prezentate sub o formă demonstrativă: rapoarte-tabel și grafice.

Tipurile de Rapoarte

Pentru o utilizare comodă, rapoartele sunt divizate în grupuri funcționale în funcție de destinația lor principală. Prezentăm mai jos lista acestor grupe și a rapoartelor utilizate cel mai des:
• Călătorii. Istoricul călătoriilor cu informații detaliate, parcursul, istoricul staționărilor.
• Geozone. Vizitarea geozonelor, controlul abaterii de la ruta de circulație preconizată.
• Securitate și pază. Protecția automobilului, evenimente alarmante.
• Exploatarea vehiculului. Moto-ore, consumul de combustibil, indicațiile dispozitivelor.
• Calitatea conducerii. Depășirea vitezei, consumul sporit de carburanți și lubrifianți etc.
• Și multe altele.

analitika

Notificare despre Evenimente

Sistemul TEHOS Monitoring permite exercitarea controlului unui spectru vast de evenimente, pe baza locației obiectelor supravegheate. Parametrii acestor evenimente și metodele de notificare sunt setate flexibil de către utilizator.

Tipurile de Evenimente Controlate

Tipurile de evenimente înregistrate pot fi divizate în două grupuri: cele care depind de modelul tracker-ului GPS și cele determinate de funcțiile specifice ale dispozitivului și/sau de schema de conectare. Din primul tip fac parte evenimente precum intrarea în geozonă, din al doilea, de exemplu, declanșarea senzorului de accidente de circulație. În general, există foarte multe tipuri de evenimente raportate. Dar, datorită asistentului comod de creare a regulilor de control, acestea sunt foarte ușor de reglat.

Informarea pe Ecran, prin Telefon sau E-mail

În momentul înregistrării evenimentului,  sistemul va informa imediat utilizatorul fie printr-un mesaj pe ecran, sau prin telefon (notificare SMS sau un apel automat) sau E-mail. Este posibil de indicat orice număr de contacte.

gps_pravila

Dirijare de la Distanță

Oportunitatea de dirijare de la distanță a GPS/GLONASS cu ajutorul tracker-elor chiar de pe interfața Web a utilizatorului reprezintă unul dintre principalele avantaje-cheie ale sistemului de monitorizare TEHOS Monitoring.

Supravegherea de pe Dispozitive Mobile

Atunci când vă aflați pe drum sau pe terenul de producție, vă puteți supraveghea în continuare obiectele dacă aveți la îndemână un telefon mobil sau o tabletă.Aplicația mobilă vă permite să monitorizați obiectele, cu ajutorul telefoanelor mobile sau tablete cu sistem de operare iOS și Android.

Versiunea mobilă

        Funcțiile principale:

  • Locația obiectelor pe harta on-line
  • Istoricul călătoriilor și evenimentelor pentru orice perioadă pe hartă
  • Locația Dvs. proprie în raport cu obiectele
  • Notificări despre geoevenimentele pe care le-ați setat
  • Selectarea tipului de hartă: străzi și imagini filmate prin satelit

mobile

fun